mercredi 9 novembre 2016

Houthandel

Ayant débuté avec une scierie, nous avons su nous développer avec un stock de bois conséquent par nous propes canaux d’impotation, couplé à un équipement moderne de transformation. Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Makkelijk en veilig hout bestellen in de houthandel met het grootste online assortiment.


Wel kom bij houthandel De Holtplas! Wij verkopen voornamelijk Lariks Douglas- en Eikenhout. We hebben hiervan een grote voorraad in alle soorten en maten voor aannemers, klusbedrijven, ZZP-ers en de handige doe-het-zelver.

Groot aanbod aan tuinhout, vlonderplanken, douglas, hardhout en steigerhout en kwaliteit steenschotten. De voordeligste houthandel van Nederland. Zeer groot aanbod van massieve en zeldzame houtsoorten uit de hele wereld.


De belangrijkste activiteit van de groep is echter die van de houthandel. Die zijn er voor houtspecialisten en consumenten die op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor hun project. Denk hout, denk Cras! Welkom bij Jongeneel, al 2jaar dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust. Wij staan u graag te woord!


Houthandel online, dé hout groothandel van Nederland.

Compleet assortiment hout en bouwmaterialen voor iedereen die (ver)bouwt. PontMeyer is dé leverancier als het gaat om hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. U vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Wilt u een tuinhuis of chalet laten bouwen, bent u op zoek naar de juiste schutting, of heeft u een picknicktafel voor ogen in de publieke ruimte? Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan jaar actief in Schoten en omstreken.


Heb je weinig kennis over houtsoorten? Wil je graag een project met tropisch hardhout uitwerken? Zeer uitgebreid assortiment in houtmateriaal en plaatmateriaal. U kan hier terecht voor o. Boersma is een groothandel in houtproducten gespecialiseerd in douglas, grenen en lariks hout en het bewerken hiervan.


In ons machinepark bestaande uit schaafmachines, zaagmachines, en schuurmachines, worden houtproducten geproduceerd zoals rabat, antislip, en balkmateriaal, in variabele afmetingen, en op aanvraag speciale profielen. U kunt bij ons al jaar bouwmaterialen, plaatmaterialen, hout en tuinhout kopen tegen een scherpe prijs. Wij zijn gevestigd in Hattemerbroek, net onder Zwolle. Binnen tot werkdagen (gratis) thuisbezorgd in Amersfoort en omstreken.


Op zoek naar Douglas, Tuinhout, Vuren of Hardhout? Deskundig advies, een scherpe prijs en ruime keuze aan hout. In onze zaak bieden wij alle producten aan van gekende en gereputeerde leveranciers.


Met het ganse VERNAFIX-team wensen wij iedereen dan ook een vrolijk eindejaar toe.

Bezoek het bericht voor meer. Wij importeren ons hout voornamelijk zelf in volle vrachten direct vanaf enkele Europese houtzagerijen. Wij adviseren u graag over ons complete aanbod tuinhout. U bestelt eenvoudig en snel via ons online bestelformulier.


Loop dan even binnen aan de Amer op Industrieterrein Wolfsvel waar onze houtexperts u graag verder helpen. Dat kan in het atelier van Belsack!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés